Antipasti

Antipasto “Pandemonio“

Various assorted appetizer

Crostini Toscani

Slices of bread with liver patè

Antipasto Toscano

Sliced prosciutto and salame

Fagioli e bottarga

Cannellini beans with dried fish eggs(mullet)

Sformatino di melanzane

Eggplant flan with "pecorino" cheese

Pepata di cozze

Peppered mussels

Primi Piatti

Maccheroncini co' i sugo della mamma

Short pasta with meat sauce

Tortellacci ripieni di radicchio in salsa di gorgonzola

Stuffed tortellacci with radicchio in gorgonzola sauce

Pappa al pomodoro / Ribollita

Tuscan tomato bread soup / vegetable bread soup

Risotto alla crema di scampi

Risotto with creamed shrimps

Risotto ai funghi porcini

Risotto with porcini mushrooms

Spaghetti alla bottarga

Spaghetti with dried fish eggs (mullet)

Bavettine con vongole

Bavettine with clams

Secondi Piatti

Bistecca alla "Fiorentina" al kg

Florentine steak for kg

Filetto alla griglia

Grilled filet

Tagliata con olio aromatizzato al rosmarino e pecorino

Boneless steak with olive oil flavored with rosemary and pecorino cheese

Braciola "Primavera"

Breaded veal cutlet with fresh vegetables

Ossobuco alla "Fiorentina"

Veal shin in vegetables sautè with tomatoes sauces

Polpettine di lesso co' i fagioli all'uccelletto

Meatballs with beans in tomato sauce

Pollo fritto e zucchini fritti

Fried chicken and fried zucchini

Baccalà alla Marinara

Cod fish in "Marinara" sauce

Polpo alla "Luciana"

Stewed octopus with parsley, garlic and tomatoes

Zuppa di mare

Seafood soup with mussels, clams, calamari and shrimp

Dolci fatti in casa (Brogi)

Tiramisù - Cheesecake - Mousse al cioccolato








... e tanti altri piatti di stagione

...and many other dishes of the season